Zeleno-žuti napad ovisan o Petru Franjiću

Petar Franjić prvo napadačko ime
Petar Franjić prvo napadačko ime

Prva tri prvenstvena suparnika Puljana izborila su plasman u 3. pretkolo Europske lige. Već taj podatak dovoljno govori o kakvom je rasporedu riječ na startu prvenstva za pulskog prvoligaša. Krenulo se s Hajdukom, u ponedjeljak će "zeleno-žuti" u goste Splitu, a prvi koji će stići u Pulu bit će Rijeka. Vrlo težak raspored za momčad u stvaranju.

- Raspoložen sam jer su moji igrači u srijedu odradili odličan taktički trening. Pokazali su veliki napredak u prihvaćanju zadaća koje sam stavio pred njih i to me jako veseli. Nastavimo li tako bit ćemo opasni po suparnike puno ranije nego što se to očekivalo. Kad još dodam da na tom treningu nisu bili Franjić, Ivančić i Rahmanović, koji su nam vrlo važni igrači u fazi napada, onda sam još zadovoljniji učinkom ovih ostalih igrača.

S kakvom će momčadi istrčati u ponedjeljak u 20.15 sati na Parku mladeži trener Puljana ipak nije želio otkriti. Prvo je progovorio o svom ključnom igraču.

- Ima još dosta vremena do te utakmice i ovisit će o zdravlju mojih igrača, posebno Petra Franjića. On se svojim igrama prometnuo u ključnog igrača ove momčadi i čekat ću do zadnjeg trenutka da vidim hoće li on moći igrati. Odlučio sam da ću ga u Split voditi samo ukoliko bude spreman odigrati barem 60 minuta. U tom ću ga slučaju staviti u startnih 11. Ne bude li spreman za toliko, neću ga ni voditi u Split. Onda ću ga radije ostaviti u Puli da se pripremi za susret s Rijekom. Ipak, optimist sam kad je on u pitanju. Jučer je već odradio prvi trening i ne bude li novih tegoba vjerujem da će zauzeti poziciju u napadu. Možda čak niti ne bude igrao na krilu, možda ga gurnem i u sredinu napada gdje bi imao manje defenzivnih zadataka. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter