Zdravko Mamić se nije pojavio u Parku mladeži

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji je danas boravio u Splitu, ipak se večeras nije pojavio na stadionu Park mladeži na utakmici Prve HNL između Splita i Dinama.

Mamić se, prema neslužbenim informacijama, u poslijepodnevnim satima iz hotela Le Meridien Lav i prigradskog splitskog naselja Podstrana vratio u Zagreb ne uputivši se na utakmicu svoje momčadi protiv Splita.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska danas je rekla da će postupiti po "zakonskim propisima" ako Mamić dođe na stadion. Prema nekim medijskim napisima, Mamić je planirao doći na utakmicu Split - Dinamo unatoč nepravomoćnoj presudi splitskog Prekršajnog suda od 2. travnja ove godine kojom mu se, na prijedlog Policijske uprave splitsko-dalmatinske, zabranjuje na devet mjeseci ulazak na stadione Poljud i Park mladeži zbog nedavnih događanja na utakmici Hajduk - Dinamo na Poljudu gdje se najprije verbalno sukobio s dijelom navijača Hajduka, a zatim i s bivšim igračem toga kluba Ivom Begom.

Splitski prekršajni sud danas je, nekoliko sati prije utakmice Split - Dinamo, objavio priopćenje u kojem se Mamiću i Begi, na prijedlog ovlaštenog tužitelja, izriče mjera opreza zabrane posjećivanja ta dva stadiona u vrijeme dok se na njima odigravaju utakmice Prve hrvatske nogometne lige, Kupa i hrvatske nogometne reprezentacije. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter