Verudela ugošćuje "Trojan fight night"

 PONOVNO NA VERUDELI - Pazinjan Dragan Vidas (desno) lani je odmjerio snagu s "trojancem" Nenadom Privratom (M. ANGELINI)
PONOVNO NA VERUDELI - Pazinjan Dragan Vidas (desno) lani je odmjerio snagu s "trojancem" Nenadom Privratom (M. ANGELINI)

Terasa Dream bara na pulskoj Verudeli i ove će godine ugostiti "Trojan fight night". Drugo izdanje ovog borilačkog spektakla kojeg organizira pulski Trojan i njegov trener Denis Vojniković ponudit će iskorak u odnosu na onaj lanjski u svim segmentima, od broja borbi pa sve do gradova iz kojih stižu natjecatelji.

Naime, dok su prošle godine gledatelji na djelu mogli vidjeti samo borce iz Istarske županije potpomognute dvojicom Opatijaca, kad se vidi raspored ovogodišnjih borbi lako se da zaključiti kako organizatori nisu porekli ono što su obećali lani, da će svaki sljedeći event biti spektakularniji od onog prethodnog.

Uz članove Trojana, pulske Future, porečkog Primea i pazinskog Minotaura koji će braniti čast Istre, iz ostatka Hrvatske na Verudeli će u petak svoje vještine pokazati predstavnici splitskog Ameno Gyma, omiškog Nokaut Tima, sinjske Kule i Novog Zagreba, dok će međunarodni štih ovom spektaklu dati članovi Ronin Gyma iz Novog Sada i Geparda iz Ljubljane. Gledatelji će ukupno moći vidjeti devet borbi, sedam po pravilima K-1 koje će sve od reda trajati tri runde po dvije minute, naravno u slučaju da jedan od boraca to ranije ne okonča nokautom, te dvije MMA. Ona između "trojanca" Ružića i Porečana Jarca spada u kategoriju semi pro pa će kao takva trajati dvije runde po tri minute, dok će se drugi "trojanac" Brkičević i Zagrepčanin Kitić ogledati u uobičajene dvije runde po pet minuta.

"Trojan fight night" započet će u 21.30 sati, a ulaznica će koštati 70 kuna.  (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter