Ususret ATP-u Umag: Ivanišević jamči dobru zabavu

Vanja Božičković, Goran Ivanišević, Mansour Bahrami, Henri Leconte i Alen Greblo (M. MIJOŠEK)
Vanja Božičković, Goran Ivanišević, Mansour Bahrami, Henri Leconte i Alen Greblo (M. MIJOŠEK)

Dobro raspoložen bio je na današnjoj konferenciji za medije u Umagu najbolji hrvatski tenisač svih vremena i jedini muški pobjednik Grand Slam turnira, Goran Ivanišević. Što možemo očekivati od sutrašnjeg egzibicijskog susreta u Umagu, od starih majstora reketa, Lecontea, Mustera, Bahramija i Vas?

- Od meča možemo očekivati svašta, zabava je osigurana. To je velika obljetnica, 25 godina Umaga, turnira koji je izrastao u red najboljih turnira ATP Toura. Njih su trojica sjajni dečki i tenisači, i sigurno ćemo imati dobru zabavu. Za početak 25. obljetnice malo smiješnog tenisa. Mi smo već u godinama i nije lako igrati kad sunce udri, zato moramo kasnije početi. Bio sam tu i 1990. i moram odati priznanje svima na nevjerojatnom turniru.

Umag i Istra osim ovog turnira sad ugošćuju i najbolju svjetsku igračicu Serenu Williams. Koliko je to dobro za promociju Istre i Hrvatske?

- Baš me iznenadilo što je Serena tu. Drago mi je da u Umagu pokažemo da imamo akademiju, da imamo i tvrde terene na kojima mogu trenirati i najbolji. Doveli smo prvu igračicu svijeta ovdje gdje joj nitko ne smeta. Ljudi vide da smo na teniskoj karti svijeta, da se čuje za nas i kroz turnir i kroz akademiju i kroz naše igrače i kroz dolazak Serene. Ujedno i naše cure mogu vidjeti kako ona trenira. Jedna od najvećih tenisačica svih vremena.

Serena trenirala u Stella Marisu

Najbolja tenisačica svijeta Serena Williams posljednjih nekoliko dana trenirala je na teniskim terenima ATP stadiona Stella Maris gdje u ponedjeljak počinje jubilarni 25. Vegeta Cropatia Open.

U razgovoru s voditeljem tenisa Istraturista Vedranom Greblom, najbolja tenisačica svijeta,, Serena Williams izjavila je da je bilo odlično i da je iznimno zadovoljna svim uvjetima za trening.

- Nadam da se ću opet doći i moći duže ostati u Umagu - dodala je. (Roberto CAR; nimio Milivoj MIJOŠEK)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter