U ponedjeljak otvoreni trening "kockastih" u Rovinju

Reprezentativci stigli u Rovinj
Reprezentativci stigli u Rovinj

Poslije tri sata ugodne vožnje autobusom od Zagreba uz pratnju, na svoje rovinjsko odredište bez problema stigla je u nedjelju hrvatska nogometna reprezentacija. Odmah po dolasku igrači i vodstvo smjestili su se na peti kat rovinjskog hotela Lone. Nakon kratkog raspremanja u hol ispred recepcije prvi se spustio izbornik Ante Čačić sa svojim suradnicima, a koju minutu kasnije stigao je i kapetan Dario Srna, pa su njih dvojica dočekali suigrače. Oblačno vrijeme s laganom kišicom i grmljavinom koja je dolazila s mora spriječila je planirano razgibavanje i šetnju igrača ispod hotela u prekrasnoj park šumi Zlatni Rt. Da nije bilo autobusa ispred hotela, malo tko bi primijetio da u njemu borave najbolji nogometaši Hrvatske od kojih se u Francuskoj očekuje dobar rezultat.

Zanimljivo je da su upravo iz grada zaštitnice Svete Eufemije 1996. godine na OI u Atlantu iz Rovinja (hotel Park) krenuli i hrvatski rukometaši koji su se okitili zlatom. Istu, uspješnu avanturu žele i "kockastima" koji su u Rovinj stigli zahvaljujući turističkoj kući Maistra. Hrvatski će reprezentativci na Valbruni odraditi posljednje pripreme do subotnje utakmice sa San Marinom na Rujevici.

Kako sad stvari stoje, odabranici izbornika Ante Čačića na glavnom terenu Valbrune trenirat će u ponedjeljak u 10 sati, s tim da će prvih 15 minuta biti otvoreno za medije, dok u ograđeni prostor oko igrališta neće biti moguć pristup. Poslijepodnevni trening u 18 sati bit će otvoren za javnost, pa će navijači i mladi nogometaši imati priliku upoznati naše najbolje nogometaše. Sličan trening Hrvatske na Valbruni pred odlazak na EP u Austriji i Švicarskoj pratilo je nekoliko tisuća navijača. (I. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter