Stoper Cedric Djeugoue pregovara sa "zeleno-žutima"

Cedric Djeugoue
Cedric Djeugoue

Istra 1961, koja će u nedjelju navečer na Poljudu protiv Hajduka krenuti u novo prvoligaško prvenstvo, na dobrom je putu da u sezonu uđe znatno pojačana. Uprava pulskog kluba u ozbiljnim je pregovorima oko dovođenja igrača koji je nastupio na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- Vidjet ćemo kako će se cijela priča rasplesti, ali u pregovorima smo s jednim mladim, 22-godišnjim stoperom reprezentacije Kameruna. Ukoliko bismo ga uspjeli dovesti, a prema našim saznanjima on je izrazio želju da dođe, bio bi to značajan potez i za imidž našeg kluba. Nikad nismo doveli igrača koji je igrao na svjetskom prvenstvu - rekao je Igor Pamić koji bi ujedno s tim igračem mogao zatvoriti mogući odlazak Luke Vučka koji ima ponudu iz Serie A.

Stoper o kojem je Pamić govorio je Cedric Djeugoue koji brani boje kamerunskog kluba Coton Sport, a osim na poziciji stopera igra i desnog beka. Visok je 183 cm, mada negdje piše da je i niži, a u Brazilu je odigrao prvih 45 minuta susreta s Meksikom. Njegovo uvrštenje na popis reprezentacije za Brazil bilo je veliko iznenađenje, a debitirao je u prijateljskoj utakmici s Makedonijom, da bi u startnih 11 prvi put zaigrao u prijateljskom susretu s kasnijim svjetskim prvacima, Nijemcima, neposredno pred početak SP-a. (R. C.)


Podijeli: Facebook Twiter