Sakrili smo svoje mane i iskoristili slabosti protivnika

POTVRDA POBJEDE - Dario Tomić (D. MEMEDOVIĆ)
POTVRDA POBJEDE - Dario Tomić (D. MEMEDOVIĆ)

Premda je napravio nešto što ni on ni njegovi prethodnici na "zeleno-žutoj" klupi nikad nisu uspjeli ostvariti, u prvoligašku sezonu krenuti s pobjedom, nakon trijumfa nad "farmaceutima" iz Igora Pamića nije isijavalo oduševljenje. Svjestan je Paminjo važnosti startne pobjede, koliko će ona njegovim pulenima značiti na planu samopouzdanja, ali isto je tako svjestan da je još puno posla pred njim želi li igru Istre 1961 podignuti na željenu razinu. S tri boda u džepu dobio je potreban mir da nastavi dalje raditi i posloži sve kockice "zeleno-žutog" mozaika.

- Ovo je strahovito važna pobjeda iz bilo kojeg kuta gledanja. Letvica je postavljena visoko i s obzirom na okolnosti te kako smo se slagali, normalno je da smo svi skupa bili pomalo skeptični da u prvom kolu nećemo biti na nivou i nismo bili na nivou - priznao je Igor Pamić, trener Istre 1961. - Utakmica se odvijala točno onako kako sam najavio, sakrili smo neke svoje mane i iskoristili slabosti protivnika, a imali smo i malo sreće, treba i to prihvatiti. Dečkima svaka čast, smatram da su u ovom trenutku izvukli svoj maksimum, bez obzira što smo u nekim trenucima utakmice malo i "visjeli". Svjesni smo svojih problema, ali na kraju krajeva pobijedili smo i to je u ovom trenutku najvažnije te samim tim mogu reći da sam više zadovoljan nego nezadovoljan utakmicom.

Ono čime Paminjo definitivno ne može biti zadovoljan je veliki broj individualnih pogrešaka što su ih napravili njegovi igrači. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter