Rubčić: Šest igrača stiže do utorka

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Konkretnih imena igrača koji bi trebali pojačati pulskog nogometnog prvoligaša i dalje nema, ali
ovoga je puta ključan dojam koji je ostavio sugovornik. Sportski direktor Istre 1961 Robert Rubčić na jučerašnjoj je presici ponovno zaobišao imena pojačanja koje će u dogledno vrijeme staviti na raspolaganje treneru Igoru Pamiću, ali se nakon njegovog izlaganja stekao dojam da će navijači pulskog kluba imati razloga za zadovoljstvo.

Je li Rubčić samo dobar "političar", što nije "slika" koja je o njemu stigla iz Rijeke, ili će doista ispuniti sve ovo što je jučer iznio, saznat ćemo vrlo brzo. U svakom slučaju, još je jednom iznio podatak o dolasku većeg broja kvalitetnih i iskusnih igrača u redove "zeleno-žutih".

- Prvo bih zahvalio navijačima i medijima što su nam omogućili potreban mir za rad, koji nam je zbog manjka vremena bio neophodan, jer smo menadžer Rubeša i ja obavili dosad velik broj razgovora s igračima za koje smo zainteresirani i mogu reći da očekujemo dolazak desetak igrača. Od toga, vjerujem da ćemo njih pet, šest dovesti prije nego li u utorak krenemo za Sveti Martin na Muri gdje će momčad boraviti do 2. srpnja - rekao je Robert Rubčić.

Imena igrača nije niti ovom prilikom želio iznijeti u javnost iz dobro znanog razloga.
- Ne možemo reći imena igrača s kojima razgovaramo, jer uvijek postoji mogućnost da nam netko pokuša "pokvariti posao". Uvjeravam vas da je riječ o kvalitetnim igračima koji će u naš klub doći iz treninga, tako da i ukoliko malo zakasne, to se neće odraziti na njihovu spremu. S nekima od njih smo većinu toga dogovorili i nedostaju tek sitnice, poput "papira" za strane igrače. Jer među ovom desetoricom su četvorica stranaca. (Roberto CAR)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU



 


Podijeli: Facebook Twiter