Radonjić: Nije nateklo, nadam se najboljem

(D.ŠTIFANIĆ)
(D.ŠTIFANIĆ)

Igrala se sedma minuta dvoboja između Lokomotive i Istre 1961 kad je Jan Doležal s leđa grubo startao na desnu, stajnu nogu Dejana Radonjića, nakon čega je Švabin bolni krik proparao stadion u Kranjčevićevoj. Utrčala je liječnička služba, ali odmah se vidjelo da tu pomoći nema te da će Paminjo u ranoj fazi utakmice morati zamijeniti svoju glavnu napadačku uzdanicu i na teren je ušao Repić, a Radonjić je brže-bolje odvezen u bolnicu.

Prve prognoze nisu slutile na dobro, no pred sam kraj utakmice drugi strijelac lige ipak se vratio na stadion i, s longetom na nozi, proslavio važnu pobjedu sa svojim suigračima s kojima se potom zajedno vratio u Pulu. Međutim, dan kasnije opet je Švabo morao potegnuti put Zagreba.

- Otišao sam odmah sa stadiona na snimanje i kad su liječnici pregledali rendgensku snimku rekli su mi da ništa nije puknulo, a nešto
više ću znati kad napravim magnetsku rezonancu. Sve su mi organizirali liječnici Dinama, čekam sad da me nazovu i kažu mi kamo trebam ići - javio nam se jučer Dejan Radonjić iz auta kojim je krenuo put Zagreba. (I. CEROVAC)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 


Podijeli: Facebook Twiter