Prvenstvo u motocrossu na Santariji


U nedjelju, 22. udruga Synergia, u suradnji s MK Istra iz Pazina organizira otvoreno prvenstvo Hrvatske i Alpe-Adria kup u motocrossu, pod nazivom MX game of thrones. Natjecanje će se održati na motocross poligonu MX park Santarija, smještenom nedaleko sela Rijavc u blizini Pazina. Ondje je uređena kružna staza duga 1.500 metara koja zadovoljava sve svjetske standarda za ovakva natjecanja.

Ovo je, kažu organizatori, prva ovako velika adrenalinska, ali i značajna sportska manifestacija na ovim prostorima. Dodaju kako je ovo i velik doprinos razvoju motosporta u Istri, ali i veliki doprinos razvoju turizma u Pazinu i široj okolici. Očekuje se nastup brojnih vozača iz Italije, Austrije, Mađarske, Slovenije, Srbije, Češke, Slovačke i Hrvatske.

Uz pregršt uzbuđenja i adrenalina posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda i cjelodnevna zabava, najavljuju organizatori i pozivaju gledatelje na službeni trening s početkom u 8.30 sati i natjecanja koja će započeti nakon ceremonije otvaranja u 10.30 sati. (M. R.)
 


Podijeli: Facebook Twiter