Pamić: Sretan sam što sam dobio otkaz

Igor Pamić
Igor Pamić

Dan nakon što ga je klupsko rukovodstvo razriješilo dužnosti trenera Istre 1961, Igor Pamić odgovorio je na naš poziv kako bi dao svoje viđenje odlaska s funkcije koju je obavljao protekle četiri i pol godine.

- Očekivao sam ovakav rasplet od prvoga dana i nije mi žao. I vi novinari samo ste dio te organizacije, molim da se to napomene. Sretan sam što sam dobio otkaz - otpočeo je Pamić.

Takav odgovor sugerirao je da odlazi s ''Drosine'' prilično nezadovoljan odnosima koji su zavladali od dolaska novih investitora. Nije tajna da su se mišljenja trenera i Uprave od početka suradnje često razilazila, uostalom, u svom obrazloženju ovakve odluke Glover je istaknuo postojeće odnose i trenerovo neprihvaćanje načina rada koji je pred njega postavljen kao glavni razlog raskida ugovora.

– Ne znam što je s tim mislio, ja sam htio da Istra 1961 pobjedi svaku utakmicu, ali izgleda da nisam dovoljno pametan i dovoljno dobar trener. Možda da su izvršena neka obećanja i da su dovedeni neki igrači..., komentirao je Pamić, ali dodao da Michaelu Gloveru ne zamjera ništa.

-  Ja Glovera volim, otvorio mi je oči u nekim stvarima. On misli i radi po svom nahođenju, ali to je njegov put, ne i moj. Pokušao sam ga pratiti, smanjio sam svoj ugovor za 75 posto i vjerovao da ću nešto napraviti, ali nisam siguran da je to dobar put. Jesam li u pravu ili ne, o tome neka ljudi sude. (D. RAMIĆ - KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE


Podijeli: Facebook Twiter