Pamić: Rezultat mi uopće nije bitan

Igor Pamić (M. MIJOŠEK)
Igor Pamić (M. MIJOŠEK)

Današnjom utakmicom između Istre 1961 i Maribora, koja će se igrati na medulinskoj "petici" s početkom u 11 sati, započet će prvo izdanje međunarodnog nogometnog turnira Arena Cup 2015. Na turniru koji će se igrati u Medulinu i Puli nastupit će šest klubova podijeljenih u dvije skupine, uz Istru 1961 i Maribor u skupini "Belvedere" nalazi se još i Vitez, dok skupinu "Histria" čine Slaven Belupo, Lokomotiva i OFK Beograd. Utakmice unutar skupina igraju se danas, u srijedu i u petak, dok je nedjelja rezervirana za dvoboje koji će skrojiti konačni poredak. Finale će započeti u 15 sati, a ovisno o vremenskim uvjetima igrat će se na "Drosini" ili na Verudi.

"Zeleno-žuti" ovaj turnir dočekuju s dva tjedna priprema u nogama tijekom kojih su odigrali dvije prijateljske utakmice. Stvari bi se konačno trebale početi pomicati na bolje ako se danas pojave dva dugo iščekivana Brazilca, stoper Fabricio Rosa Moraes Grafite i desni bek Nogueira Evaristo Lorran, a iščekuje se i dolazak Bjelorusa Kirila Aleksijana koji igra na poziciji lijevog beka, kao i još dvojice igrača čija imena su još uvijek obavijena velom tajne.

- Očekujemo da nam na šestomjesečnu posudbu stigne jedan mladi igrač Bayerna iz Münchena koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a razgovaramo i s jednim bivšim reprezentativcem Makedonije, napadačem koji trenutno igra u Rusiji - donekle je otkrio karte Igor Pamić, trener Istre 1961. - Tu je naravno i Sandi Križman s kojim očekujem da ćemo u skoro vrijeme uspješno zaključiti razgovore. Somatoped Peharec, kojem ja neizmjerno vjerujem, rekao je da bi Križman za 15-20 dana mogao biti spreman odraditi određenu minutažu i to je za nas odlična vijest, sad se još samo moramo s njim do kraja dogovoriti. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter