Pamić odbio Sarajevo i Maccabi Haifu

Igor Pamić (M. ANGELINI)
Igor Pamić (M. ANGELINI)

Jutrošnji trening Istre 1961 na pomoćnom terenu "Drosine" s umjetnom travom mogao je vrlo lako biti i posljednji kojega je vodio Igor Pamić. Naime, jutros su na njegovu adresu, u razmaku od pola sata, stigle čak dvije inozemne ponude. Prvo je dobio ponudu da preuzme Sarajevo koje je nedavno razriješilo dužnosti Roberta Jarnija, nekadašnjeg kratkotrajnog trenera pulskog kluba, a potom je uslijedila i ponuda da preuzme prošlogodišnjeg viceprvaka Izraela Maccabi Haifu, inače dvanaesterostrukog prvaka te države. Srećom po pulski klub i navijače, odbio je obje ponude.

- Ne znam kako ste to saznali, ali točno je. Dobivao sam i ranije ponude nekih klubova, tako da ni ovome ne pridajem većeg značaja. Ponudu Sarajeva sam odmah odbio, dok sam Izraelce odbio tek uz pomoć predsjednika Ščeglova. Odustali su tek kad je on zatražio pola milijuna eura za raskid ugovora sa mnom - rekao je Igor Pamić.

- Ne želim otići iz Pule dok ne ostvarim ono što sam si zacrtao, a sad sam tek na pola puta. Bio sam trener koji je prvi uveo ovaj klub u Prvu ligu, a sad želim biti i trener koji će napraviti nešto veliko ovdje. Želim biti prvi trener koji će pulski klub uvesti u Europu. Vjerujem da ću to i ostvariti, jer napredujemo iz godine u godinu. (R. C.)


Podijeli: Facebook Twiter