Pamić: Atmosfera u našim redovima nenarušena

Igor Pamić (M. ANGELINI)
Igor Pamić (M. ANGELINI)

U sjeni bliskog susreta "šaka - nos", kojim je započeo radni tjedan nogometaša Istre 1961 i u kojem je deblji kraj izvukao mladi Miloš Ostojić, trener Igor Pamić pokušao je zadržati koliko-toliko normalnu situaciju i što je bolje moguće pripremiti svoje pulene za sutrašnje zahtjevno gostovanje na Poljudu.

U trenucima kad su nenogometne aktivnosti u drugi plan potisnule one nogometne sigurno mu to nije bilo lako i ostvariti, a u kojoj je mjeri incident za kojim su morali ostati neki repovi u "zeleno-žutoj" svlačionici ostavio traga na prezentaciji na travnjaku, saznat ćemo u nedjelju nešto prije 17 sati, kad neizbježni sudac Fran Jović, koji je Puljanima u ovoj sezoni već triput dijelio pravdu, posljednji put puhne u svoju zviždaljku.

- Atmosfera u našim redovima nije narušena - decidiran je Igor Pamić, trener Istre 1961.

- U svlačionici je preko 20 igrača, prisutna je napetost povezana s rezultatima te smo imali mi i prije ovakvih manjih nezgoda, možda ne tako žestokih, ali smatram da to nije ništa strašno. Događalo se to Manchester Cityju, Juventusu i Bayernu, pa gdje neće Istri 1961 i uvjeren sam da to neće utjecati na utakmicu s Hajdukom. S moje strane sve je jasno, ne volim kad se događaju ovakve stvari i molim Boga da se više ne ponove, ali ja računam na sve igrače pa tako i na Nikolića, a na Upravi je da donese odluku o kazni. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter