Nekažnjeno prerano opuštanje

Srećko Jerković (M. MIJOŠEK)
Srećko Jerković (M. MIJOŠEK)

Utakmica 3.kola Lige za prvaka: Poreč - Dubrava 32:31 (19:14). SRC Veli Jože. Gledatelja 200. Suci: Jurinović (Zadar) i Mrvica (Biograd na Moru).

POREČ: Sorić (3+0), Marić 1, Mataija 2, Gavrić, Perhat, Thoss 6, Huljina 1, Krajinović 1, Perić 1, Čarapina (10+0), Jerković 8, Gudić 3, Popović, Pahanić 5,, Rađaković 4 (3), Kobetić.

DUBRAVA: Totić (2+0), Kelemen 2, Škopić 4, Jurić-Grgić 5, Vida 3, Dumenčić 2 (1), Čurić 1, Pedić, Punčec, Butorac 7, Vinković 7 (1), Buneta, Grahovac (4+0), Potnar.

Sedmerci: Poreč 3 (3), Dubrava 4 (2). Isključenja: Poreč 4, Dubrava 6 minuta.

Sjajnom igrom protiv Dubrave upisali su rukometaši Poreča sinoć pobjedu i time definitivno prebrisali posrtaj na početku Lige za prvaka te sad nakon tri kola imaju dvije pobjede koje im omogućavaju da postignu ipak nešto više od samog sudjelovanja u borbi za prvaka države. Sinoćnji ih je protivnik možda u regularnom prvenstvu i namučio, no ovoga je puta bilo sve na domaćoj strani. Obrana, motivacija, želja za pobjedom, a i vidljiva velika razlika u kvaliteti kojoj solidan protivnik nije mogao parirati te je igrao koliko mu je dozvoljeno, a dozvoljeno mu je u zadnjih deset minuta kad je domaćin skroz stao i dao samo dva gola, što je pogodovalo gostima da ostvare pristojan, minimalan poraz. Igrao se lijep i atraktivan rukomet koji je znao izmamiti pljesak, a u kojem su se učinkom istakli Jerković s osam pogodaka te Thoss koji je dao dva manje, dok su kod gostiju odličnu domaću obranu sedam puta nadmudrili Vinković i Butorac. (M. PILAT)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter