Mladost Marina Kaštela - Rovinj 3:0

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Treća utakmica polufinala doigravanja odbojkaša: Mladost Marina Kaštela - Rovinj 3:0 (25:17, 25:22, 25:14). Gradska dvorana. Gledatelja: 650. Suci: Hranić i Milinović (oba Zagreb).

MLADOST MK: Božić, Ammerman, Giljanović, Glaurdić (L), Lukas-Stančin (L), Colić, Šuker, Skočić, Damnjanović, Polić, Andrić, Stanić.

ROVINJ: Nikačević, Brajković, Mikša, Arapović, Demirović, Jovanović, Sošić, Išek, Hrelja(L), Peršić (L), Ivanić, Ivanković.

U trećem susretu polufinala u doigravanju za prvaka države, odbojkaši Rovinja poraženi su u Kašteli, pa će u finalu igrati dvije Mladosti, kaštelanska i zagrebačka.

Susret su u prepunoj dvorani bolje otvorili domaćini koji su čvrsto odlučili uzvratiti Rovinježima za poraz u finalu Kupa. Igrači trenera Ivana Rančića nakon 5:5 na serviranje Božića uknjižili su četiri poena, potom su kapetan Skočić i Stanić u bloku zatvorili sve prolaze i odjurili na 18:14. Sva nastojanja Ivankovića, Išeka i Demirovića bila su uzaludna, jer je domaćin držao sve konce igre i rezultata u svojim rukama.

Drugi set bolje su otvorili igrači Rovinja kad na serviranju Ivankovića i dobrom igrom u bloku Ivanić, Mikša i Sošić imaju prednost od 2 poena (8:6), ali su se vrlo brzo igrači Mladosti "posložili" i nošeni svojom publikom najprije poravnali (17:17 i 20:20) te potom osvojili i drugi set. Treći set je bio gotovo formalnost, Rovinježi su uspjeli stići do svega 14 poena. (I. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter