Mlađahni Labinjani ispraznili Beach bar

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

Drugo kolo malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2014 - Suzuki Motortech" potvrdilo je ono što već mnogi znaju, da pulski parket već u ovoj fazi natjecanja donosi prepreke koje će se za neke od družina što su visoko pucale pokazati previsokima. Zapeli su tako Verudeži, finalisti "Ulice" 2010. godine, na pazinskoj Kašćergi, još su se jednom sedmerci pokazali kobnim za El stil Cabahiju, trećeplasiranu ekipu 2012. godine, a jučer je u gledalište preselio i Goran Paracki, najbolji igrač ovog turnira 2006. godine, kad je na njegov pogon pobjednički pehar osvojio AS Šarić.

Raspoložen je i ove godine bio nogometaš Slaven Belupa, nakon dva pogotka u prvom kolu jučer je još jednom potvrdio klasu majstorskim golom iz slobodnog udarca, no to nije bilo dovoljno za prolazak njegovog Beach bara Barracuda protiv mlađahnih haklera Albone. Poveli su Labinjani golom Darka Sertića, Paracki je poravnao neposredno pred odlazak na odmor i onda su u nastavku igrači Beach bara pleli mrežu pred labinskim golom, ali nisu je uspjeli zatresti, No, zato se na drugoj strani zatresla njihova nakon što je pogrešku golmana Marija Josipovića na ulasku u posljednju minutu umješno kaznio Mateo Mohorović.

- Bila je stvarno teška utakmica. Visok tempo, dobro su nas "stisnuli" u drugom poluvremenu, no uspjeli smo izdržati i na kraju stići do pobjede u našem prvom pojavljivanju na "Ulici" - zadovoljan je nakon utakmice bio strijelac pobjedničkog pogotka Mateo Mohorović. - Protivnici su stvarno bili kvalitetni, naročito Paracki koji je odličan igrač. Morali smo stalno na njega obraćati dodatnu pažnju inače bi to loše završilo po nas.

Mladi Labinjani već su u dva navrata dokazali da su miljenici božice Fortune. Najprije je na ždrijebu njihova kuglica jedina ostala u bubnju te su na taj način bez borbe ušli u drugo kolo, a onda su u jučerašnjem dvoboju dvije sekunde prije kraja hakleri Beach bara uputili udarac kojI labinski golman nije uspio zaustaviti, ali lopta se nakon što je pogodila obje stative odbila u njegove ruke i u tom se trenutku posljednji put oglasio zapisnički stol.

- Imali smo na kraju utakmice stvarno dosta sreće. Lopta nam je šetala po gol-crti i, da budem iskren, već sam ju vidio u mreži. Rekao sam samom sebi gotovo je, idu penali na koje uvijek izgubimo, ali sreća nas je ovoga puta pomazila, nadamo se da će tako biti i na sljedećoj utakmici - s uzdahom olakšanja konstatirao je Mohorović, kojeg već danas čeka novo iskušenje, ogled trećeg kola protiv ekipe Peekaboo. - Ne znamo tko su i kakvi su, nismo ih stigli pogledati, ali što je, tu je, mi ćemo još jednom dati sve od sebe, pa što bude. Termin Lige prvaka, puno ljudi u dvorani, bolje nismo mogli ni poželjeti, a rezultatskih imperativa ionako nemamo. Svi su nam pričali o "Ulici" i odlučili smo se skupiti da se i mi oprobamo na njoj, zasad nam dobro ide i nadamo se da ćemo nastaviti u tom ritmu. (Ivica CEROVAC)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter