Mitrevski: Već u nedjelju imamo priliku za iskupljenje

Risto Mitrevski  (D. ŠTIFANIĆ)
Risto Mitrevski (D. ŠTIFANIĆ)

Kolega je putem telefonske veze nesmotreno ''prizvao'' pogodak.

– Ovo ostaje ''nula'', osim ako si netko ne zabije autogol kao nedavno u Splitu – prokomentirao je nekoliko minuta prije isteka devedesete minute.

Kao što je u spomenutoj utakmici protiv Splita prije četiri kola Istra 1961 profitirala golom u posljednjem napadu, tako je ove srijede na gostovanju kod Lokomotive u trećoj minuti sudačke nadoknade primila pogodak i ostala bez bodova. Nerijetko se to dogodi kad igraš ''egal-utakmice''; negdje ti se lopta osmjehne, a negdje omakne.

Doduše, za razliku od susreta u Splitu koji je ponudio i poneku šansu na svakoj strani, predstava u Kranjčevićevoj sasvim je razočarala, posebice u odnosu na partije na koje su nas ova dva protivnika navikla. Iako pretendiraju na petu poziciju, odigrali su ''ziherašku'' utakmicu, nezanimljivu i slabog ritma, koji je domaća momčad tek povremeno podizala te bila donekle aktivnija u napadu. Premda nije stvarala izrazite šanse, na kraju je naplatila trud. Istra 1961 iskazala se isključivo u obrambenoj fazi, da bi onda kiksala u zadnjoj minuti i primivši ''jeftin'' gol iz prekida ostala praznih ruku. (Dameo RAMIĆ-KOVAČIĆ)

 

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter