Mini ulica 2016.: U finalu Istra-Pula i Uljanik

PREDVODI STRIJELCE - Aldin Delimehić (bijeli) dosad je postigao sedam pogodaka (D. ŠTIFANIĆ)
PREDVODI STRIJELCE - Aldin Delimehić (bijeli) dosad je postigao sedam pogodaka (D. ŠTIFANIĆ)

U finalu jubilarnog desetog izdanja malonogometnog turnira za igrače do 11 godina starosti "Mini ulica 2016", igrat će Istra-Pula i Uljanik, dvije momčadi koje u četiri odigrana susreta još nisu primile niti jedan pogodak. Istra-Pula, pobjednik skupine F, nokaut fazu prošla je s dvije 1:0 pobjede, četvrtfinalne nad porečkim Jadranom i polufinalne nad Istrom 1961. Uljanik, pobjednik skupine C, svoje četvrto uzastopno finale na ovom turniru izborio je svladavši u četvrtfinalu s 1:0 fažansku Mladost, nakon čega je sa 6:0 u polufinalu nadjačao labinski Rudar.

Završnica turnira na rasporedu je u ponedjeljak, najprije će se u 15.30 u susretu za treće mjesto ogledati Istra 1961 i Rudar, a potom je u 18 sati na rasporedu finale. Istra-Pula i Uljanik odmjerili su snagu u završnom dvoboju "Mini ulice" i prije dvije godine kad su mali "brodograditelji", nakon što u regularnom dijelu nije bilo pogodaka, slavili nakon izvođenja sedmeraca.

Rezultati, četvrtfinale: Žminj - Istra 1961 1:2 - 7m (0:0), Jadran - Istra-Pula 0:1 (Mahmutović), Uljanik - Mladost (F) 1:0 (Božac), Funtana - Rudar 1:2 (Žiković/Đokić, Načinović). Polufinale: Istra 1961 - Istra-Pula 0:1 (Terlević), Uljanik - Rudar 6:0 (Delimehić 3, Rakovac, Đurić, Jelenić).

Raspored, utakmica za treće mjesto: Istra 1961 - Rudar (15.40), finale: Istra-Pula - Uljanik (18). (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter