Marko Pjaca prvi put u startnoj postavi Juventusa

EPA
EPA

Massimiliano Allegri je ispunio obećanje. Marko Pjaca osvanuo je u prvoj momčadi Juventusa prvi put otkako je minuloga ljeta postao član slavnoga 
talijanskoga prvoligaša. Naravno da je Marko imao puno boljih nastupa u karijeri, ali gostovanje u Crotoneu u svakom slučaju će zauzeti posebno mjesto u njegovom nogometnom kurikulumu. Ne postaje se svaki dan prvotimac velikog Juvea. Trebalo se dogoditi puno prije, ali neugodna ozljeda učinila je svoje. Marko je konačno zdrav. A kao takav je u svakom slučaju jedan od igrača koji su u stanju podignuti igru "crno-bijelih" na višu razinu.
 
Jako sam sretan što sam se vratio nakon ozljede i počeo utakmicu protiv Crotonea. Naravno da je bilo najvažnije ostvariti pobjedu i u tome smo uspjeli tako da smo se zadovoljni vratili kući. Igra? Pauza je u svakom slučaju ostavila traga, osjetilo se to u mom nastupu, ipak mi nedostaju utakmice natjecateljskoga karaktera. Međutim, zadovoljan sam kako je sve ispalo, vjerujem da ću biti samo sve bolji - kaže Marko Pjaca, koji uživa veliko 
povjerene trenera Allegrija i pogotovo suigrača, koji su ga poslije utakmice u Crotoneu hvalili na sva usta.
 
To mi jako puno znači, nastavit ću i dalje davati sve od sebe, jer se u nogometu ne živi od prošlosti i stare slave, nego samo od onoga što dolazi. Naravno da mi je jako drago čuti pohvale od tako velikih igrača koji su među najboljima na svijetu.
 
Pjaca je u relativno kratkom razdoblju postao miljenik Juventusovih navijača koji u njemu vide potencijal u nastavku sezone tradicionalno visokih očekivanja.
- Jako mi je drago čuti pohvale navijača, veliko im hvala na tome, a ja ću se truditi svojim igrama opravdati sjajnu podršku koju mi pružaju - zaključio je Pjaca. (Ma. C.)
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter