Mario Lucio ostao u Puli

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Najčešće pitanje koje se postavlja pred sutrašnji dvoboj između Splita i Istre 1961, koji će se igrati na Parku mladeži s početkom u 17 sati, je hoće li napokon jedna od ove dvije momčadi prekinuti niz bez pobjeda, ili će novim remijem i jedni i drugi za barem još jedan tjedan produljiti iščekivanje troboda.

Put do željenog troboda Goranu Tomiću će otežati "trakavica" s Mariom Luciom koja se još nije rasplela. "Zeleno-žuti" autobus krenuo je put Splita bez Brazilca koji je ostao u Puli čekajući odgovor iz domovine. Tijekom jučerašnjeg dana nije ga dočekao, ali nije isključeno da stigne u subotu ujutro i ako se to dogodi, Lucio će sjesti u automobil i naknadno se pridružiti suigračima.

- Nepredviđena situacija s Luciom svima nam je malo pokvarila raspoloženje, ali koga nema bez njega se može, tako da s te strane neće biti problema, niti tražimo bilo kakav alibi. Tijekom tjedna uvježbavali smo dvije varijante, jednu s Luciom, a drugu bez njega. Ne bih volio izlaziti s pojedinostima, ali vjerujte da nas njegov eventualni izostanak neće poremetiti - uvjeren je Tomić. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter