Mandžukić: Nije bilo ugriza, ni bilo čega

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nije bilo kontroverzi, nije bilo ugriza, ni bilo čega, objavio je hrvatski napadač Mario Mandžukić na svom službenom twitter profilu dan nakon dvoboj s Realom u četvrtfinalu Lige prvaka, u kojem je pretrpio brojne udarce i često bio na meti suparničkih igrača.

Mandžukić ne razgovara s novinarima, ali komunicira s vanjskim svijetom i svojim obožavateljima putem društvenih mreža. Ovisno kojoj se populaciji obraća, koristi se hrvatskim, španjolskim i engleskim jezikom. Kako je poruka o događajima s dvoboja protiv Reala namijenjena poglavito navijačima Atletica, Mandžukić ju je napisao na španjolskom.

"Dobar dan! Jučerašnji meč je bio vrlo tvrd i obje su momčadi dale sve od sebe, a za mene nije bilo nikakvih kontroverzi, nije bilo ugriza, ni bilo čega", objavio je Mandžukić i tako potvrdio ono što je prije njega već objavio i Dani Carvajal, branič madridskog Reala koji ga je navodno ugrizao. Već u sljedećoj poruci Mandžukić je utakmicu s Realom stavio 'ad acta' i okrenuo se sljedećoj: "Svi već razmišljamo o subotnjem dvoboju s Deportivom koji je vrlo važan. Idemo Atleti!" (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter