Lako protiv "ljubičastih" rezervista

Toni Grković u zračnom duelu s Lukom Lazarom (D. MEMEDOVIĆ)
Toni Grković u zračnom duelu s Lukom Lazarom (D. MEMEDOVIĆ)

Utakmica 1. kola skupine Belvedere Arena Cupa: Istra 1961 - Maribor 4:0 (1:0). Igralište broj pet. Gledatelja: 200. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). Pomoćnici: Čalić i Biljuh (oba Marčana). Strijelci: 1:0 Jordan (31'), 2:0 Ivančić (49'), 3:0 Špehar (83'), 4:0 Špehar (90'). Žuti kartoni: Šimić, Gregov, Repić (Istra 1961), Rok, Vujčić (Maribor). Crveni karton: Fajić (70'- psovanje glavnog suca).

ISTRA 1961 (1. poluvrijeme): Miranda, Kapetanović, Hadžić, Vukman, Tomić, Šimić, Grković, Franić, Jordan, Jo, Janjušević; (2. poluvrijeme): Lovrić, Pavlović, Obšivač, Gregov, Heister, Hadžanović, Matoš, Franjić, Repić, Ivančić, Špehar.

MARIBOR: Hamer, Sirk, Hotič, Moravac, Ploj, Filipović, Vujčić, Dodlek, Lazar, Marjanović, Nejc (Vidić, Uskoković, Štraus, Obrez, Fajić, Šauperl, Volmajer, Leskovar, Šoštarić Karić, Hajrič).

Lakše nego što su valjda i sami očekivali, nogometaši Istre 1961 su na otvaranju prvog izdanja međunarodnog turnira Arena Cup 2015 svladali Maribor. Pripomogla je tome zacijelo i činjenica da su "ljubičasti" nastupili s kombiniranom momčadi koja nije bila ni sjena one s kojom su se jesenas uspješno predstavili u Ligi prvaka. Jučer je trener Marko Lešnik prvo poluvrijeme odradio s rezervistima i to je još i solidno izgledalo, dok su mu u drugom zaigrali juniori za koje se vidjelo da su tek krenuli s pripremama, nedostajalo im je snage i takav Maribor nije mogao uspješno parirati "zeleno-žutima".

Što se tiče Igora Pamića, on se priklonio svom uobičajenom receptu i tako je prvih 45 minuta odradio s igračima na probi kojima je priključio nekolicinu koji kucaju na vrata prve momčadi i onda sve to začinio s Joom, Jordanom i Vukmanom koji je zaigrao na mjestu stopera. U nastavak je krenuo s onim najjačim čime trenutno raspolaže, izostali su jedino Radonjić i Zvonko Pamić te dvojica golmana, Brkić i Dreven, ali zato je tu bio Hadžanović te, po svemu sudeći, ovjerio vizu koja mu donosi ostanak u "zeleno-žutoj" svlačionici. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter