Kvalitetni sudionici jamče zanimljiv turnir

Ives Čakarun, direktor turnira (M. MIJOŠEK)
Ives Čakarun, direktor turnira (M. MIJOŠEK)

Istria Winter Cup, jedan od najatraktivnijih pripremnih nogometnih turnira u razdoblju zimske sezone u ovom dijelu Europe, bit će održan od 29. siječnja do 5. veljače. U svom sedmom izdanju Istria Winter Cup dovodi na terene Novigrada, a po prvi put i Rovinja, ukupno šest kvalitetnih momčadi, što ljubiteljima nogometa svakako garantira da će i ovogodišnje izdanje turnira donijeti kvalitetne nogometne predstave.

Na sedmom izdanju turnira sudjelovat će prvoligaši Aluminij (Slovenija), Gyirmót (Mađarska) i Široki Brijeg (BiH), te drugoligaši GOŠK Gabela (BiH), Kapfenberg (Austrija) i domaćin Novigrad. Utakmice po skupinama odigravat će se svakodnevno od 29. siječnja do 3. veljače, s početkom u 15 sati. Domaćin skupine A bit će Rovinj, a skupine B Novigrad. Prva utakmica na turniru odigrat će se na gradskom stadionu u Rovinju, između momčadi Širokog Brijega i Kapfenbergera, uz koje će u toj skupini snage odmjeriti i Aluminij. Utakmice po skupinama odigravat će se potom naizmjenično, svakog drugog dana u Novigradu, odnosno Rovinju.

Utakmica za 5. mjesto na rasporedu je u subotu 4. veljače u 15 sati, a odigrat će se na novigradskom Lacu. U nedjelju u 11 sati Rovinj će biti domaćin utakmice za 3. mjesto, a finale je potom u 15 sati u Novigradu. Treba naglasiti da je ulaz na sve utakmice turnira besplatan. (GI)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter