Kup: Rijeka i Hajduk očekivano u polufinalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Rijeke i Hajduka očekivano su se plasirali u polufinale Hrvatskog kupa, Rijeka je u uzvratnom četvrtfinalnom susretu kao gost svladala Lokomotivu sa 4-0 (2-0), te prošla dalje s ukupnih 8-1, dok je Hajduk na Poljudu svladao Vinogradar sa 3-0 (2-0) i ostvario ukupnu pobjedu od 6-0.

Riječani su 4-1 pobjedu otprije tri tjedna s Kantride potvrdili još jednim uvjerljivim slavljem protiv Lokomotive. Strijelci u uzvratu igranom u Kranjčevićevoj ulici bili su Sharbini (36), Vešović (39), Tomasov (52) i Ivančić (77).

Hajduk je četvrtoligaša iz Mladine Vinogradara izbacio s dva puta po 3-0. U uzvratu su golove za Splićane postigli Jozinović (12) i Balić (26, 62).

Uzvratni četvrtfnalni susret između Zadra i Splita koji se trebao igrati na stadionu Stanovi odgođen je zbog poplavljenog terena, a novi datum odigravanja još nije određen. Split je u prvoj utakmici igranoj prije tri tjedna u Parku mladeži pobijedio sa 1-0.

Još u utorak plasman u polufinale Kupa izborio je Dinamo koji je u uzvratnom četvrtfinalnom dvoboju u Maksimiru svladao Istru 1961 sa 3-0 (1-0) i tako prošao dalje s ukupnih 4-0. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter