Klimanov pobjednički oproštaj

NAJBOLJA BORBA VEČERI - Franko Kliman (D. MEMEDOVIĆ)
NAJBOLJA BORBA VEČERI - Franko Kliman (D. MEMEDOVIĆ)

U organizaciji Turističke zajednice općine Medulin, udruge Legija i pulskog kluba Trojan, u subotu je održan "Medulin Kickboxing & MMA fight night 2", borilačka priredba sastavljena od devet amaterskih, poluprofesionalnih i profesionalnih borbi po K-1 i MMA pravilima. Dva sata povišenog adrenalina uživo je u prepunoj balon dvorani u Medulinu pratilo 250 sretnika, dok su ostali bili osuđeni na gledanje preko interneta te su se u par navrata, zbog preopterećenosti servera, suočili s prekidom emitiranja, što će im sigurno biti dobra lekcija da iduće godine na vrijeme osiguraju svoje mjesto pokraj ringa.

- Mislim da priredba zaslužuje čistu desetku - nije dvojio proslavljeni pulski borac Zelg Galešić. - Publika je bila odlična, atmosfera u dvorani vrhunska, a sama činjenica da su neki naši borci dobili, a drugi izgubili, potvrđuje i da je "matchmaking" kvalitetno odrađen te da smo složili devet kvalitetnih borbi u kojima atraktivnosti nije nedostajalo, od amaterskih do onih u kojima su se ogledali profesionalci. Činjenica da su ulaznice "planule" u samo dva dana od puštanja u prodaju potvrdilo je koliko fanova ima ovaj sport u našim krajevima i jedino što mogu reći je da se vidimo za godinu dana na istom mjestu.

Osim što je bio jedan od organizatora, Galešić je bio i trener kluba s najviše predstavnika u Medulinu, pulskog Trojana čija su sedmorica boraca upisali pet pobjeda i dva poraza. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter