Kickboxing spektakl u Pazinu


Nokautom u prvoj rundi, koja je potrajala tek minutu, Alen Kikić iz Kickboxing kluba Predator savladao je Maria Crnoborija i tako na najbolji način zaključio Noć Predatora u pazinskoj Boćarskoj dvorani.

Spektakl je održan u povodu 15. obljetnice Udruge Kickboxing klub Predator i 20 godina od utemeljenja kluba koji u Pazinu njeguje ovu borilačku vještinu.

U prvoj borbi večeri koju je, kao i cijeli program, pratio iznimno veliki broj gledatelja sastali su se Fabijan Popović i Vedran Tunjić, a nakon tri runde od po dvije minute slavio je Tunjić. Drugu borbu održale su Ina Milohanić i Emili Vitasović. Njihov burno bodren nastup suci su ocijenili izjednačenim.

Klupski meč teškaša između Simona Krizmanića i Edvina Batela pripao je Krizmaniću. U kategoriji do 75 kilograma sučelili su se Dragan Vidas i Mikele Bulešić koji je nakon tri runde pobjednički uzdignite ruke sišao s ringa. U istoj kategoriji borili su se Davor Gregorić i Kristijan Posavec, koji je na kraju treće runde slavio.

Pazinska Noć Predatora održana je u povodu Rujanskih svečanosti, ali i otvaranja nove dvorane u kojoj će Predatori vježbati. Dvoranu na Starom trgu prije programa u Boćarskoj dvorani otvorio je pazinski gradonačelnik Renato Krulčić sa željama da njeni prostori pridonesu dobrim rezultatima Predatora. (Napisao Mirjan RIMANIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter