Jo se vratio u Istru 1961

Josiel Alves de Oliveira - Jo (M. MIJOŠEK)
Josiel Alves de Oliveira - Jo (M. MIJOŠEK)

Danas se na Drosini pojavio Josiel Alves de Oliveira, popularni Jo i dok su njegovi bivši, a po svemu sudeći i budući suigrači trenirali u Štinjanu zadržao se u razgovoru s Nevenom Šprajcerom, savjetnikom predsjednika Ščeglova. Tijekom tog razgovora utanačeni su svi detalji i Jo će opet nositi dres Istre 1961.

- Svi mi u klubu smatramo da je Jo dobar igrač i ako promijeni glavu, može napraviti čudo, to nije upitno. Mi smo mu odlučili pružiti još jednu šansu i ako nije promijenio glavu, ako je ostao isti kao što je bio i prije, u svakom trenutku možemo raskinuti ugovor na njegovu štetu. Činjenica da je prihvatio sve uvjete koje smo postavili pred njega prvi je znak da je promijenio glavu - rekao je Neven Šprajcer.

Oglasio se i Brazilac porukom na svom Facebook profilu.

- Prvo se ispričavam svima, a pogotovo ljudima iz kluba. Nisam htio nikoga uvrijediti i dokazat ću svima da sam dobar dečko i dobar igrač. Vratio sam se da s Istrom 1961 napravim ono što smo na početku i započeli, odličan rezultat i da na mene budete svi ponosni. Hvala ljudima u klubu i treneru Pamiću na novoj šansi, poručio je Jo. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter