Ježina: Ne bojim se izazova u Zaprešiću

U Zaprešiću bi mogao imati posla - Antonijo Ježina (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)
U Zaprešiću bi mogao imati posla - Antonijo Ježina (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)

Iz dana u dan sve je manje igrača na koje trener Istre 1961 Igor Pamić može računati za sutrašnje gostovanje u Zaprešiću. Posljednje žrtve "kletve" su Igor Čagalj i Stipe Bačelić Grgić. Prvi je nakon jutarnjeg treninga u srijedu morao otići u Zagreb na dodatne pretrage zbog problema s probavnim traktom. Po prvim prognozama neće moći trenirati ni igrati desetak dana. Dan kasnije na treningu nije bilo ni friškog oca Bačelića Grgića jer je dobio temperaturu pa će u 28. kolu protiv Intera Pamić na raspolaganju imati tek 13 igrača u polju i golmane.

A takve "ranjene" pulske igrače u Zaprešiću će dočekati suparnik kojemu su bodovi prijeko potrebni ne bi li se nastavio boriti za ostanak. Jer, ako bi im Puljani uzeli sva tri boda domaći bi gotovo mogli krenuti pakirati stvari za seobu među drugoligaše. U takvom ozračju i sa svim problemima koji pritišću struku pulskog prvoligaša, ne čudi da su mnogi pogledi usmjereni prema "jedinici", Antoniju Ježini.

Nakon što je gotovo prespavao susret sa Zagrebom, sad će ga najvjerojatnije čekati dosta posla. Ježina je po dolasku iz Zadra preuzeo "jedinicu" i potom morao na kraću stanku zbog "čišćenja" koljena. "Na svu sreću, oporavak je trajao minimalno. Već dan nakon operacije krenuo sam s rehabilitacijom i tako je sve prošlo u najboljem redu", rekao je Ježina.

- Zaista imamo nevjerojatan niz pehova s ozljedama i bolestima. Međutim, igrači koji su još zdravi svi su odreda odlični i ako svi odigramo maksimalno ne moramo se nikoga bojati. Uostalom, nama bi i bod bio dobar jer bismo time napravili još jedan korak prema osnovnom cilju, ostanku u ligi, a ujedno bismo zadržali osam bodova prednosti pred njima.

Po dosadašnjim rezultatima i prikazanim igrama mislim da su oni ti koji moraju biti zabrinuti i tražiti način kako da nas probiju. Na nama je da i dalje igramo kao dosad, jer imamo svoju prepoznatljivu igru. Usto, s bodom ili sva tri mi bismo opet došli u situaciju da se borimo za šesto mjesto, veli Ježina. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter