Jaz na "Drosini" svakim danom sve dublji

Igor Pamić (M. ANGELINI)
Igor Pamić (M. ANGELINI)

"Otkad su se pojavili neki članci kojima se neke izjave pripisuju našem glavnom treneru, Igoru Pamiću, o određenim iznosima koji se duguju igračima i osoblju u Istri 1961, postoji mnoštvo špekulacija o tome da li se igrače plaća na vrijeme i da li klub ispunjava svoje obveze. Želim prekinuti te glasine i špekulacije. Vrlo nedvosmisleno želim naglasiti, kako su sve izjave koje se pripisuju treneru Pamiću i koje su objavljene na nekim portalima, koji su

neprijateljski usmjereni prema našem klubu, apsolutno i kategorično netočne. Informacije koje su puštene u javnost čine se kao dio smišljene kampanje koja bi trebala diskreditirati klub, menadžment i vlasničku strukturu. Premda mi je teško razumjeti iz kojih razloga bi netko htio zlonamjerno uništiti klub, znam da postoji mali broj bučnih pojedinaca koji su očito ponukani tim motivom. Bez obzira na zle namjere tih bučnih pojedinaca, moji partneri, moj menadžerski tim i ja namjeravamo nastaviti graditi ono što smo započeli i nastaviti težiti ka izvrsnosti u menadžmentu kluba te u samim izvedbama na terenu.

Novo vlasništvo je u klub unijelo značajan novčani iznos kako bi se konstruktivno bavilo s financijskom "noćnom morom" koju smo naslijedili od kluba koji je bio jako loše vođen u razdoblju prije nego što smo ga preuzeli. Nije bilo lako sanirati svu štetu, no mi smo neprestano i mukotrpno radili kako bi to u konačnici postigli te smo na kraju ostvarili veliki napredak, usprkos naporima nekih (unutar i izvan kluba) da potkopaju naše napore. Tu naravno postoji još mnoštvo posla, no naš cilj jest povratiti dobar glas Istre 1961 u poslovnom svijetu, nogometnom svijetu i u zajednici općenito. Svima Vama, koji ste nas podupirali od samog početka, upućujem jedno veliko hvala. Za Vas koji ste bili skeptični nadamo se da polako dobivamo Vaše povjerenje. Cijenimo svoje navijače i poštujemo svoje kritičare - dok god kritika nije motivirana zlobom i/ ili željom da se uništi ono za što su drugi naporno radili," navodi se u priopćenju Michaela Glovera. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter