Istra 1961: Šehić pomoćnik trenera Rubčića

Asim Šehić
Asim Šehić

Nakon što je na klupi Istre 1961 naslijedio Igora Pamića, sportski direktor Robert Rubčić istaknuo je da "zeleno-žuti" pod njegovim vodstvom neće puno mijenjati dosadašnji način igre, ali da će na terenu biti hrabriji i da će u postavi imati više napadača.

Rubčić je naglasio kako Istra 1961 ima kvalitetne i brze napadače s kojima će moći realizirati svoje zamisli, a put do njihovog ostvarivanja trebao bi mu olakšati novi pomoćnik, bivši napadač koji će mu pri radu pomagati u ofenzivnom segmentu igre i igračima pokazivati linije kretanja.

Premda na prvom obraćanju Rubčić nije otkrio tko je taj pomoćnik koji iz vlastitog iskustva zna kako je to zabijati golove, napomena da će ga pronaći u omladinskom pogonu kluba brzo je listu kandidata suzila na jednog čovjeka - Asima Šehića, najboljeg strijelca "zeleno-žutih" u sezoni 2009/2010.

- Ovo je samo jedan prirodan slijed događaja - rekao je nakon odrađenog jučerašnjeg treninga Asim Šehić, novi pomoćnik Roberta Rubčića.

- Dao sam puno toga Istri 1961, ali i ona je meni puno dala, prvenstveno priliku da napravim nešto u nogometu, izgradim neku karijeru i meni je iznimna čast što su me iz kluba u kojem sam još kao dijete počeo igrati pozvali da im pomognem. Zahvalan sam Upravi što mi je omogućila da budem dio ovog projekta  i vjerujem da svojim iskustvom mogu pomoći igračima, napadačima pogotovo. (I. CEROVAC)

CIJELI TEKST ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.

 

 


Podijeli: Facebook Twiter