Istra 1961: Čeka se još samo Franjića, Vučka i Joa

Dario Tomić (D. MEMEDOVIĆ)
Dario Tomić (D. MEMEDOVIĆ)

Okupili su se svi, ili gotovo svi igrači pulskog prvoligaša na jučerašnjem jutarnjom treningu na "Drosini". Nakon trodnevnog odmora, kombinaciju rada u teretani i trčanja pod budnom paskom kondicijskog trenera Elvisa Peršića preskočili su tek Dejan Radonjić zbog manjih problema s leđima, Petar Franjić koji je osjetio bol prilikom vježbe kod somatopeda Peharca, Luka Vučko kojem ruptura zadnje lože još neko vrijeme neće dopustiti da se priključi suigračima, te Luka Batur kojem je skočni zglob izgledao poput breskve. I dakako, Jo o kojem je brigu preuzeo Stanislav Peharec.

- Baš nemam sreće, nikako da povežem dva tjedna treninga u kontinuitetu - dobacio je u prolazu, kao od brda odvaljeni, Luka Batur koji bi, da je bio zdrav, vjerojatno startao protiv Osijeka. Tada je izostao zbog "šljive" ispod oka zarađene na utakmici u Žminju, koja je i sad vidljiva, a potom mu je na treningu u Štinjanu stradao skočni zglob. No, otok već polako prolazi i Batur se nada da bi već za vikend mogao biti u pogonu.

Tako trener Igor Pamić trenutno na stoperskim pozicijama može računati tek na Grafa, Gregova i Woona koji zbog žutih kartona neće moći igrati protiv Dinama. No, tu poziciju bez problema mogu pokriti i Obšivač, Vukman i Tomić. Izuzmemo li poziciju centralnog napadača koju pokriva tek Radonjić, sve su ostale pozicije u pulskoj momčadi itekako dobro pokrivene. Posebno se to odnosi na veznu liniju gdje za dva ili tri mjesta kandidiraju Zvonko Pamić koji paralelno nastavlja s terapijama kod somatopeda Peharca i trenira sa suigračima, Slavko Blagojević, Jure Obšivač, Marin Matoš, Neven Vukman i Amar Rahmanović, a po potrebi i Dario Tomić. Ovakva gužva u veznoj liniji još nije bila u pulskoj svlačionici, čak ni u vrijeme kad je u njoj stanovao sadašnji "hajdukovac" Mislav Anđelković koji je jučer na kratko "skočio" do "Drosine" da posjeti bivše suigrače i prijatelje. Ipak je u pulskom klubu proveo punih osam godina. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter