Igor Pamić: Očekuje nas jako zahtjevna utakmica

Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)

Sutra će pulski nogometni prvoligaš u susretu 13. kola Prve HNL sedmi puta odigrati pred svojim navijačima. Treću domaću pobjedu tražit će protiv "fenjeraša", Slaven Belupa. Iako na taj termin "fenjeraš" treneru Puljana Igoru Pamiću odmah "skoči tlak".

- Slaven je sakupio samo dva boda manje od nas, Osječana i Zadrana, tako da taj termin nikako nije prikladan. Pogotovo jer je Slaven specifična momčad. Vrlo kvalitetna momčad puna fantastičnih igrača. Imaju najveći nesrazmjer između kvalitete i prikazane igre u odnosu na ostvarene bodove. Stvaraju puno prilika, ali ih ne uspijevaju realizirati i samo se nadam da im neće baš sutra protiv nas "procuriti" - u dahu je rekao trener Istre 1961.

- Zbog ovoga navedenog tvrdim da nas očekuje jako zahtjevna utakmica. Morat ćemo biti na maksimalnoj razini i fizički i psihički i taktički da bi dobili. Ivančić ili Tomić Kad trener hvali suparničku momčad u pravilu znači ili da je se plaši, ili "pili naopako". No, kako je ove ili slične riječi o momčadi iz Koprivnice izrekao već u nekoliko navrata i ove i prošle sezone, očito je da Paminjo itekako respektira subotnjeg suparnika.

- Nisam to govorio bez razloga. Dovoljno je prisjetiti se kako smo zadnja tri susreta s njima na "Drosini" remizirali s time da smo proljetos na 3:3 izjednačili u posljednjoj minuti s bijele točke. U Koprivnici smo pak ove sezone "plivali" jedno 70 minuta i na kraju ipak osvojili bod. Dakle njih nikako ne možemo gledati kao posljednju momčad lige, jer svojom kvalitetom ne zaslužuju tu poziciju. Nakon što je nahvalio suparnika, trener Pamić okrenuo se vlastitom dvorištu. Svojoj momčadi koja će za ovaj susret biti lišena pomoći četvorice igrača, Franjića, Vukmana, Vučka i Heistera. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter