I have a dream

JEDVA DOČEKAO NOVE PRIPREME - Igor Lovrić (D. MEMEDOVIĆ)
JEDVA DOČEKAO NOVE PRIPREME - Igor Lovrić (D. MEMEDOVIĆ)

Odlaskom kapetana Jure Obšivača i njegova zamjenika Zvonka Pamića, u pulskom će klubu morati potražiti novog kapetana. Izbora, zapravo, i nema previše, jer igrača s duljim stažom u klubu gotovo i nema. Zapravo, ima jedan, Fažanac, golman. Dakako, Igor Lovrić. Dijete upravo ovoga kluba sad je i igrač s najduljim neprekidnim stažom u njemu.

- Moram se malo prisjetiti, ali mislim da sam se u klub vratio prije ravno dvije godine, tijekom boravka na Rogli. Bio je to povratak matičnom klubu, jer izuzmemo li one epizode u Karlovcu i Lokomotivi, cijelu sam karijeru proveo u ovom klubu, a došao sam negdje s 11 ili 12 godina - rekao je Igor Lovrić nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga tijekom kojega su pulski igrači već tradicionalno kombinirali rad u teretani i trčanje na "Drosini".

A pripreme…

- Pripreme kao i svake druge, ujutro uglavnom trka, a popodne se radi s loptom. Teško je, ali ja sam jedva čekao početak. Sretan sam što je pauza trajala samo deset dana, pa nije bilo vremena za opuštanje, odnosno ono što me u prošlosti znalo mučiti, za nabacivanje kilaže. Stoga mi i odgovara da pauza bude čim kraća. Sad slijede pripreme i onda novi izazovi i mogu ponosno reći da se veselim tome.

Lovrić je sad, uz par starijih igrača, i "gazda" u svlačionici.

- Glavni u svlačionici? Imam najdulji staž i sad sam već i među najstarijima, ali ponašam se kao i svaki igrač pod ugovorom. No, u svlačionici se zna red, nema nikakvog terora, ali pravila se ipak moraju znati, ha, ha…

Monotonost početka priprema pulski je prvoligaš "razbio" gostovanjem na Vinežu i ogledom s domaćom Iskrom koja je proslavila naslov prvaka Druge ŽNL jug. Lovrić tamo i nije bio gost u pravom smislu riječi. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter