Hajduk traži ostavke Šukera i IO HNS-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Čelništvo nogometnog kluba Hajduk zatražilo je ostavku predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera i cijelog Izvršnog odbora HNS-a, te je izrazilo spremnost za odigrati u novom terminu utakmicu protiv Dinama, koja u subotu nije odigrana na maksimirskom stadionu zbog neizlaska nogometaša Hajduka na teren.

"Tražimo ostavku predsjednika HNS-a i cijelog Izvršnog odbora HNS-a, te tražimo promjene u hrvatskom nogometu tako da i Hajduk bude ravnopravan, rekla je u nedjelju predsjednica Nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak na konferenciji za novinare upriličenoj u sjedištu Hajduka nakon jučerašnjeg neodigravanja derbi-utakmice protiv Dinama. Po njenim riječima za "sve što se događa u hrvatskom nogometu odgovoran je HNS, a smatra kako je potrebno hitno sazvati Skupštinu HNS-a na kojoj bi se razmotrilo aktualno stanje u hrvatskom nogometu. Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić smatra kako bi dobro rješenje bilo da se neodigrana utakmica ipak odigra u novom terminu.

"Mi smo uvijek spremni igrati utakmicu i mislim da bi to bilo jedno dobro rješenje", rekao je Brbić. On je naglasio da se rješavanje poteškoća u hrvatskom nogometu treba se uključiti i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, odnosno ministar Vedran Mornar. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter