Goran Tomić razgovarao s čelnicima Istre 1961

(G. ŠEBELIĆ/CROPIX)
(G. ŠEBELIĆ/CROPIX)

Potraga pulskog prvoligaša za novim trenerom stigla je možda i do ključne faze. Danas nešto iza 12 sati na "Drosinu" je stigao Audi austrijskih registracijskih tablica iz kojeg je izišao Goran Tomić, šibenski trener koji je dosad figurirao kao najizgledniji kandidat za nasljednika Andreja Panadića na klupi Istre 1961.

- Poslije povratka iz Kine i nakon što sam vodio Šibenik u dodatnim kvalifikacijama za Prvu HNL, odmarao sam se s obitelji u rodnom gradu gdje me zatekao poziv Istre 1961. Sjeo sam u auto i došao porazgovarati s čelnicima kluba da vidimo možemo li dogovoriti suradnju. Došao sam u Pulu prvenstveno da se upoznam s ljudima, jer mi se još praktički nismo službeno niti upoznali, da jedni drugima predstavimo neke svoje planove, nogometna razmišljanja i da vidimo da li je to - to. Ako svi budemo zadovoljni, ne vidim razloga da ne preuzmem Istru 1961 - rekao je Tomić.

Sead Karaselimović bio je poprilično suzdržan po pitanju novog trenera. Niti na "Drosini", niti kasnije u Štinjanu nije ponudio iščekivani odgovor.

- Razgovor s Goranom Tomićem je tekao kao sa svakim ozbiljnim kandidatom za trenersku poziciju, nije to bilo ništa specijalno. On je bio izuzetno korektan, rekao nam je neke svoje ideje, mi smo predstavili projekt kakvog ga vidimo i to je bilo to. Nije to gotova priča, ima tu još ljudi s kojima želimo razgovarati i nakon što se prikupe sve informacije, donijet ćemo konačnu odluku koja nikako neće biti naprasna niti ishitrena i za kojom bismo kasnije mogli žaliti. Želimo stvarno biti sigurni da će čovjek kojeg postavimo za trenera biti prava osoba za tu poziciju. Goran Tomić je sigurno jedan od kandidata koji odgovara našim željama, ali ne i jedini i još nije ništa definirano - rekao je zamjenik izvršnog direktora Sead Karaselimović.

(I. CEROVAC)

 


Podijeli: Facebook Twiter