Gojković: Nije se baš previše spavalo tijekom noći

UMOR I TEREN ODNIJELI KONCENTRACIJU - Renato Gojković (G. ŠEBELIĆ/ CROPIX)
UMOR I TEREN ODNIJELI KONCENTRACIJU - Renato Gojković (G. ŠEBELIĆ/ CROPIX)

Premda je u tri dana na pulskom "krumpirištu" odradio dvije utakmice od prvog do posljednjeg sudačkog zvižduka i pritom prikupio minutažu ravnu onoj koju je imao u tri prethodna mjeseca, Renato Gojković jučer je bio jedan od rijetkih igrača Istre 1961 koji se po dolasku na "Drosinu" nije na ništa požalio. Kao i kod njegovih suigrača, osjećala se žal što 120 odrađenih minuta protiv Splita nisu nagrađeni četvrtfinalnom vizom, ali što se tiče zdravstvenog kartona, on se nije trebao otvarati. S te je strane sve bilo u najboljem redu, Gojkovića ništa nije boljelo te je odradio rekuperacijski trening kojim su Puljani zaklopili poglavlje Kup i okrenuli se subotnjem prvenstvenom srazu sa Slaven Belupom.

- Utakmicu s Hajdukom podnio sam puno teže nego ovu protiv Splita - priznao je Renato Gojković, stoper Istre 1961. - Vjerojatno je duga pauza bez ozbiljnih utakmica uzela svoj danak i u subotu su pred kraj počeli pomalo i grčevi da me hvataju, ali uspio sam se u tri dana oporaviti te sam se protiv Splita stvarno osjećao moćno i nije bilo nikakvih problema s fizičke strane.

Na žalost, tako se nije osjećalo podosta njegovih suigrača pa je stoga trener Tomić bio primoran pretumbati momčad ne bi li je na taj način osvježio, ali nije pomoglo i "zeleno-žute" su sustigle ozljede koje su usmjerile tijek dvoboja sa Splitom. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter