Engleska: Kramarić debitirao, Leicester izgubio

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski reprezentativni napadač i donedavni član Rijeke Andrej Kramarić debitirao je u Premier ligi, ali njegov Leicester City izgubio je na svom terenu od Stoke Cityja sa 0-1 (0-0) i tako ostao na posljednjem mjestu ljestvice engleskog nogometnog prvenstva nakon 22. odigranog kola.

Kramarić je ušao u igru u 65. minuti, dvije minute nakon što je Bojan Krkić (63) doveo Stoke u vodstvo, ali nije uspio sa novim suigračima doći do pogotka kojim bi se "lisice" spasile poraza. Leicester je tako ostao na 17 bodova, dva manje od Hull Cityja i Queens Park Rangersa, a tri od Sunderlanda i Burnleya, koji drže posljednja dva mjesta koja osiguravaju ostanak u ligi. Stoke je stigao na 10. mjesto sa 29 bodova.

Niko Kranjčar igrao je posljednjih 10 minuta u 0-2 (0-0) domaćem porazu Queens Park Rangersa od Manchester Uniteda. Pobjedu "crvenim vragovima" osigurali su Fellaini (58) i Wilson (90+4). Ovom pobjedom United je stigao na treće mjesto s bodom više i utakmicom više od četvrtog Southamptona koji kasnije večeras gostuje kod Newcastle Uniteda.

Dejan Lovren nije kandidirao za nastup u dresu Liverpoola koji je kao gost sa 2-0 (1-0) svladao Aston Villu. Pogotke su postigli Borini (24) i Lambert (79). Liverpool je sada sedmi sa 35 bodova, dok je Villa 14. sa 22.

Vodeći Chelsea uvjerljivo je sa 5-0 (4-0) kao gost svladao Swansea City. Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu kada su po dva gola postigli Oscar (1, 36) i Diego Costa (20, 34), a konačni rezultat postavio je Schuerrle (79). Chelsea sada ima 52 boda, pet više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja koji će u nedjelju ugostiti Arsenal.(Hina)


Podijeli: Facebook Twiter