Elvis Scoria je novi trener nogometaša Splita

Elvis Scoria (D. MEMEDOVIĆ)
Elvis Scoria (D. MEMEDOVIĆ)

Elvis Scoria je novi trener nogometaša Splita priopćeno je iz kluba, a on je u izjavi splitskim medijima rekao kako je prihvaćanje ove trenerske dužnosti veliki izazov za njega i pokušat će doprinijeti ostanku u Prvoj ligi tog kluba koji se nakon jesenske polusezone nalazi na pretposljednjem, devetom mjestu prvenstvene ljestvice.
 
- Ovo je veliki izazov za mene i za ekipu koja ima dosta veliki bodovni zaostatak. Bit će teško, ali moramo biti spremni i motivirani i pokušati izvući Split da ostane u Prvoj ligi - rekao je Scoria.
 
Kako je priopćeno iz kluba, nakon što je Splitov dosadašnji trener Vjekoslav Lokica po završetku priprema u Turskoj jasno dao do znanja da napušta trenersku dužnost, Uprava kluba je krenula u potragu za novim strategom.
 
- Scoria bi momčad trebao preuzeti u nedjelju, a u Parku mladeži bit će službeno predstavljen tijekom vikenda, nakon potpisivanja ugovora - navodi se u priopćenju RNK Split.
 
Elvis Scoria je u svojoj trenerskoj karijeri do sada u tri mandata vodio Rijeku te po dva mandata stru 1961 i Slaven Belupo.
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter