Dreven: Ni "p" od penala

Saša Dreven (D. MEMEDOVIĆ)
Saša Dreven (D. MEMEDOVIĆ)

Za golove, prva dva, nije kriv, a potom su ga ni krivog ni dužnog poslali na hlađenje. Golman Istre 1961 Saša Dreven ni dan nakon susreta s Lokomotivom nije mogao "probaviti" situaciju nakon koje je pulska momčad ostala s igračem manje, odnosno s Grafom među vratnicama.

- Ono nije bio ni "p" od penala, a kamo li crveni karton. Bio je zapravo faul na meni. Mišić je, istina, dirao loptu, ali kako sam ja kleknuo, ona se od moje noge i ruke, slično kao Vugrincu protiv Slavena, odbila u stranu. Međutim, kako je Mišić bio u naletu, tako je pao preko mene. Nije mogao stati, a ja se nisam imao kamo maknuti. I onda sudac svira penal - rekao je golman pulskog prvoligaša.

Taj je trenutak kad je sudac Mihalj pokazao na bijelu točku, a Drevenu put u svlačionicu, uvelike usmjerio susret prema pobjedi Lokomotive. No, u pulskom su klubu danas bili izrazito samokritični i susret sagledavali kroz prizmu vlastitih pogrešaka. A bilo ih je…

- Možemo mi sad pričati o penalu i o crvenom kartonu, ali sami smo krivi za poraz. Ponavljaju nam se neke gluposti. Očito je da trebamo posložiti neke stvari. Moram još jednom ponoviti ono što sam rekao prije ove utakmice. Kad smo mi pravi i kad se držimo dogovora iz svlačionice, ne može nam nitko ništa. Tako smo igrali 25 minuta i bilo je odlično. Potom dobijemo golove na naše gluposti. Dobijemo gol u situaciji kad imamo pet naših igrača protiv dvojice njihovih. To je za vrtić. I onda još penal i crveni… Slijedi mi sigurno utakmica pauze, možda čak i dvije, jer sam dobio direktan crveni. Nadam se da će barem netko biti objektivan i smanjiti mi kaznu - rekao je Dreven. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter