Dinamovac Junior Fernandes uspješno operiran

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon teške ozljede na jučerašnjoj utakmici u Splitu napadač Dinama Čileanac Junior Fernandes uspješno je operiran u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Merkur.

"Operacija koju je napravio prof. dr. Božidar Šebečić je uspješno prošla. Oporavak? Kod ovakve ozljede oporavak obično traje nekoliko mjeseci", rekao liječnik Dinama Ivica Smodek, a objavio Dinamov portal.

Junior Fernandes teško se ozlijedio na utakmici Prve HNL u kojoj je Dinamo igrao protiv RNK Splita. Čileanac je u 54. minuti iznesen s terena nakon starta Splitova braniča Darija Rugaševića, koji je za taj start dobio crveni karton. Fernandes je s poljudskog stadiona odmah prebačen u KBC Split gdje mu je ustanovljeno puknuće fibule.

Fernandesovi snovi o nastupu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu tako su završili u Splitu, a Junior je bio gotovo siguran putnik na SP u sastavu čileanskog izbornika Jorgea Sampaolija.

Dinamo se na svojoj službenoj stranici posebno zahvalio liječnicima i medicinskom osoblju u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Merkur i njihovim kolegama u KBC Split na brzoj i kvalitetnoj reakciji. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter