Darko Raić Sudar je morao ostati prvi trener Puljana

ZAJEDNO I U KOPRU - Šime Gregov i Igor Pamić (R. GORŠIĆ/ CROPIX)
ZAJEDNO I U KOPRU - Šime Gregov i Igor Pamić (R. GORŠIĆ/ CROPIX)

Trenerska karijera Igora Pamića stigla je do svoje četvrte postaje. Poslije Žminja, Karlovca i Istre 1961, Paminjo je ove jeseni preuzeo slovenskog prvoligaša Koper s kojim je stigao u Medulin na treće izdanje Arena Cupa gdje će se opet moći suprotstaviti hrvatskim prvoligašima. Posljednji put to je napravio 4. listopada 2015. godine kad je s Istrom 1961 poražen na Poljudu, nakon čega je uslijedio razlaz sa "zeleno-žutima". Godinu dana kasnije, službeno je predstavljen kao novi trener Koprana.

- U početku sam odbio dosta ponuda, nisu to bili klubovi na nekoj razini, ali bili su interesantni. Poslije se tako "zakotrljalo" da gdje god bi se stvorila neka "panika" i krenule priče da će se trener smijeniti, taj bi klub igrao s Istrom 1961 i pobijedio te bi se trener spasio. Tako je ispalo, ali nisam se bojao da ću ostati bez posla, jedino što je ta pauza ispala malo duža nego što sam si bio zamislio - priznao je Igor Pamić, trener Kopra, ne krijući da mu je takav rasplet u konačnici dobro došao. - Nakon četiri godine u Karlovcu i potom četiri i pol u Istri 1961 bio sam strahovito psihički prazan i s te mi je strane pauza baš bila potrebna. Možda nisam očekivao da će nju uzrokovati takav rasplet u Puli, ali dogodilo se to što se dogodilo i svatko je krenuo svojim putem.

Paminjo nije krio da je želio odvesti pulskog prvoligaša u Europu, a kad mu to nije bilo omogućeno pokušat će isto napraviti s Koprom. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter