Četvrfinale Kupa odbojkaša: Vukovar - Rovinj 0:3

Igor Demirović, Rovinj (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Igor Demirović, Rovinj (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Prva utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske za odbojkaše: Vukovar - Rovinj 0:3 (24:26, 13:25, 19:25). Dvorana SD "Borovo". Gledatelja 100. Suci: Bojan Bardić i Anto Mijić (oba Osijek).

VUKOVAR: Pelin, Petković, Jurić, Mihaljević, R. Tomić, T. Tomić, Kolarić, Leko, Mrđanov, I. Tomić.

ROVINJ: Poropat, Arapović, Brajković, Mikša, Nikačević, Demirović, Ivanić, Sošić, Išek, Hrelja, Peršić, Ivanković.

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske rovinjski odbojkaši za nešto više od sat vremena svladali su solidnu ekipu Vukovara. Već u prvom setu rovinjski odbojkaši nakon dugog puta preuzeli su igru u svoje ruke i poveli 11:7 i 16:12. tada su se domaćini probudili, uspjeli su se približiti na dva poenazaostatka, no sve konce igre u svojim rukama držali su igrači Marina Ivanića koji su na kraju uspjeli set
riješiti u svoju korist.

Dosta lako su Rovinježi u drugom setu nadigrali domaćina koji im se nije mogao ozbiljnije suprotstaviti, i pored toga što su u gostujućoj momčadi priliku da osjete parket dobili svi igrači s klupe.

U posljednjem, trećem setu Rovinj je vodio od samog početka (10:5 i 18:12) i rutinski priveo susret kraju. Bila je to dobra uvertira za prvenstveni derbi susret ove nedjelje kad Rovinj dočekuje ekipu Murse iz Osijeka. (Iv. R.)
 


Podijeli: Facebook Twiter