Čelnici Istre demantiraju: Brkić nije na meti Chelsea

Ivan Brkić (I. BRKIĆ / CROPIX)
Ivan Brkić (I. BRKIĆ / CROPIX)

Vijest o tome kako je engleski premijerligaš Chelsea zainteresiran za golmana Istre 1961 Ivana Brkića, a koja je jučer osvanula na pojedinim portalima, pokazala se lažnom informacijom - barem po onome kako tvrde odgovorni u Istri 1961.

Savjetnik predsjednika pulskog prvoligaša Neven Šprajcer te je navode protumačio riječju "gluposti", dodavši kako u tome nema nimalo istine. Istina je da se Ivan Brkić ozlijedio na treningu zbog čega je preskočio jutrošnji trening pa je njegov nastup protiv Lokomotive pod znakom pitanja.

- Mi znamo da dosta klubova prati Brkića, ali nas u Istri 1961 nitko iz redova Chelseaja, niti iz bilo koje druge sredine, nije službeno kontaktirao u vezi s njegovim angažiranjem, sve su te priče samo na razini rekla-kazala - rekao je Neven Šprajcer, savjetnik predsjednika Ščeglova.

Mišljenje o cijeloj ovoj priči potražili smo i kod njenog glavnog protagonista.

- Iskreno, ne znam ništa o mom odlasku u redove Chelseaja. Kao i u svakom prijelaznom roku, tako je i u ovom bilo nekih priča, ali sve je ostalo na tom nivou, nije bilo ničeg konkretnog. Samim tim, ja sam i dalje igrač Istre 1961 i jedino o čemu razmišljam je kako ću što bolje čuvati njen gol kad mi trener ukaže povjerenje - decidiran je bio Ivan Brkić. (R. C.)


Podijeli: Facebook Twiter