Brkić: Samo da ne bude sudačkih repova

Ivan Brkić (D. MEMEDOVIĆ)
Ivan Brkić (D. MEMEDOVIĆ)

Nogometaši Istre 1961 arhivirali su subotnji remi u Koprivnici i već su usredotočeni na ono što slijedi, domaći ogled s Lokomotivom. Posljednji bod u ogledu protiv Lokomotive osvojen je 26. svibnja 2013. na "Drosini", nakon čega su na sva četiri prošlosezonska susreta "zeleno-žuti" zadnji sudački zvižduk dočekali s pognutim glavama.

- Istina, dobili su nas u prošloj sezoni četiri puta, ali moje je mišljenje, kao i većine ljudi koji su gledali te utakmice, da su im u tome dosta pomogli i suci. Stoga je jedino što želim pred nedjeljni ogled da poslije njega ne bude nikakvih sudačkih repova, da se odigra jedna normalna utakmica 11 protiv 11 u kojoj ćemo mi dati sve od sebe i stići do prve ovosezonske pobjede bez da nas u tome spriječi netko tko ne nosi dres Lokomotive - rekao je Ivan Brkić, golman Istre 1961 koji će u nedjelju po prvi put čuvati svoju mrežu protiv Lokomotive. - Proljetos je upravo na utakmici protiv Lokomotive u Maksimiru, koju smo izgubili 3:2, Lovrić dobio treći žuti karton i tako sam ja svoj debi za Istru 1961 upisao u sljedećem kolu kad je na "Drosinu" stigao Slaven Belupo.

- Trenutno se mi i oni nalazimo pri začelju ljestvice, ali tek je početak sezone, većina momčadi je jako blizu i ako u nedjelju svladamo Lokomotivu, sigurno ćemo se dosta podići na ljestvici. S druge strane, puno mi se više sviđa način na koji smo mi došli do tri boda, nego kako su ih oni prikupili. Jednom bodu se nikad ne gleda u zube, a mi smo napravili veliku stvar s tri gostujuća remija jer će ti bodovi osvojeni na strani, kad se na kraju budu svodili računi, biti presudni. Uvjeren sam u to - naglasio je Brkić. (Ivica CEROVAC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter