Blagojević: Kapetanski debi i mogući rastanak

Slavko Blagojević (D. MEMEDOVIĆ)
Slavko Blagojević (D. MEMEDOVIĆ)

Slavko Blagojević će s kapetanskom vrpcom oko ruke premijerno predvoditi pulskog prvoligaša Istru 1961 u nedjelju navečer na Poljudu, u susretu prvoga kola protiv Hajduka. I možda tamo odigrati posljednji susret za PuljaneOd Hajduka do Hajduka. Naime, debitirao je u pulskom dresu upravo na "Drosini" protiv Hajduka. I izdržao pola sata.

- Dosad sam bio kapetan u prijateljskim susretima, ovo će mi biti prva službena utakmica s trakom oko ruke. Zanimljivo, nisam ni obraćao pažnju dosad na to da sam baš protiv Hajduka i debitirao za Istru 1961. Možda je to baš neki znak - rekao je Slavko Blagojević. - U prvoj sam utakmici izašao u 30. minuti. Nije me bilo nigdje, tada mi se cijeli svijet srušio, a sad idem na Poljud gdje ću, pred vjerojatno popunjenim tribinama, istrčati kao kapetan. I možda igrati utakmicu karijere, jer bih si eventualnim transferom mogao osigurati egzistenciju. Vidjet ćemo.

Hajduk će prvenstvo otvoriti pred svojim navijačima nakon gostujuće europske pobjede u Irskoj i pogotka novog mladog bisera iz obitelji Vlašić.

- Nisam nikad gledao Vlašića, ali sigurno je kvalitetan igrač kad je kao kadet već uvršten u prvu momčad. Oni su svi mladi i poletni i nosit će ih podrška s tribina. Vjerujem da ih je trener Tudor dobro pripremio, a oni su i inače agresivni, idu "sto na sat", tako da nas očekuje težak zadatak, ali nastojat ćemo ih "spustiti na zemlju". Neće nam biti lako, ali mi im se moramo suprotstaviti i "pokazati zube" i, zašto ne, pobijediti ih.

Pulski će prvoligaš u Splitu predstaviti svoju novu veznu liniju. Trojac Blagojević - Obšivač - Vukman za koje trener Pamić kaže da će "pojesti sve u ligi".

- I ja vjerujem da ćemo nas trojica biti ti koji će voditi ovu momčad. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter