Bio bih nezadovoljan i da sam zabio sto golova

Dejan Radonjić (M. MIJOŠEK)
Dejan Radonjić (M. MIJOŠEK)

Andrej Kramarić 21, Duje Čop 12, Dejan Radonjić 10, tako izgleda lista najboljih strijelaca Prve HNL nakon odigranih 19 kola. Napadač Rijeke u ovom je trenutku posebna priča za ostatak društva u Prvoj HNL, velikih devet koraka iza njega nalazi se vodeći topnik jesenskog prvaka Dinama, a hrvatski "top tri" zaključuje prvo "zeleno-žuto" ime u polusezoni. "Švabo" je svoj jesenski učinak "zaokružio" na Poljudu, no ni dva njegova pogotka nisu bila dovoljna da Istra 1961 na "najraspucanijoj" utakmici polusezone stigne barem do jednog boda.

- Bila je to za gledatelje sigurno jedna od najljepših utakmica ove godine, gledali su je i moji roditelji koji su poslije komentirali da je bila fantastična, ali slaba nam korist od toga kad smo upisali poraz. Ja bih radije da smo odigrali najdosadniju utakmicu u povijesti i da je ona završila 0:1, ali što je, tu je - rekao je Dejan Radonjić, napadač Istre 1961. - Kad na Poljudu zabiješ tri gola to praktički znači pobjedu, to je ove polusezone napravio Dinamo i osvojio tri boda, dok smo mi zabili isto toliko i izgubili. Smatram da smo u drugom poluvremenu ostavili dosta dobar dojam, premda nam je zasigurno pomogla činjenica da je njihov igrač dobio crveni karton. No, bez obzira na brojčanu nadmoć veseli činjenica da smo tako izgledali i nadam se da ćemo slični biti i u nastavku sezone, da ćemo se na terenu nadigravati s protivnicima, ali i da nećemo primati toliko golova.

Nakon što je pred odlazak na odmor zabio prvi gol, Radonjić je u šestoj minuti nastavka svojim drugim pogotkom probudio nadu "zeleno-žutima" da mogu režirati veliki preokret. Na njihovu žalost, ta se nada pokazala varljivom. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter