Batelu derbi Svete Eufemije

ČESTITKE ZA POTEZ DANA - Alberto Fioretti (Prinčevi Jovanotti) u zagrljaju svojih suigrača (D. ŠTIFANIĆ)
ČESTITKE ZA POTEZ DANA - Alberto Fioretti (Prinčevi Jovanotti) u zagrljaju svojih suigrača (D. ŠTIFANIĆ)

Na 26. izdanju pulskog malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2014 - Suzuki Motortech", koji se pod pokroviteljstvom Grada Pule igra u Domu sportova "Mate Parlov", još uvijek su na rasporedu susreti prvog kola. Respektabilna brojka od 123 prijavljene haklerske družine, koja je pulsko "prosinačko ludilo" svrstala tik uz legendarnu zagrebačku "Kutiju šibica", zahtijeva određeno vrijeme za "filtraciju", pa su se tako i petog natjecateljskog dana na ovogodišnjoj "Ulici" dijelile vize za drugo kolo. Jučer ih je podijeljeno šest novih, a prvu su izvukli hakleri Starog grada koji su u neizvjesnom ogledu s 2:1 svladali Garti Sails, a sva tri pogotka postignuta su u prvom dijelu susreta. "Građane" je u vodstvo doveo Adrian Agaj, poravnao je Deni Gajić, da bi potom svojim drugim pogotkom Adrian Agaj donio novu prednost Starom gradu koju su ovi, uz malo muke, uspjeli sačuvati do kraja.

- Svi kažu da je prva utakmica uvijek najteža i to se i ovoga puta potvrdilo - priznao je dvostruki strijelac Adrian Agaj. - Dugo nismo igrali zajedno, uspjeli smo se nekako skupiti nakon četiri godine te bez ijednog zajedničkog treninga došli na "Ulicu" i pobijedili, a to je ipak najbitnije. Utakmica je bila gusta cijelo vrijeme i neizvjesna do samog kraja, a protivnici nam nisu nam dali da se opustimo ni u jednom trenutku. Što je presudilo pobjednika? Iskreno, nemam pojma, valjda sreća.

Sreća ili ne, cilj je ostvaren, a u drugom kolu mogli bismo vidjeti i bolji Stari grad.

- Za tu će nam se utakmicu priključiti Kristijan Abazi, malo jače pojačanje, a nadam se da ćemo se usto i uspjeti tijekom tjedna skupiti na nekom terminu da barem nešto probamo uigrati. Protivnik u drugom kolu bit će nam Pizzeria Tivoli koju nismo gledali i o kojoj ništa ne znamo, ali ni ne zamaramo se time. Bitno je da mi budemo pravi - zaključio je Agaj. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter