Pamić: Ovako smo trebali igrati i protiv Zagreba

Dino Špehar (M. MIJOŠEK)
Dino Špehar (M. MIJOŠEK)

Reakcija se očekivala, reakcija je stigla. Nakon nesretnog poraza od Zagreba koji se nadovezao na onaj ipak očekivani i od Dinama, nogometaši Istre 1961 bili su pozvani da reagiraju. Pozvani i prozvani da u susretu šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv trećeligaša Slavonije u Požegi izbore nastup u idućoj rundi. S obzirom na to da su "zeleno-žuti" s istim suparnikom u istoj rundi Kupa lani prošli "Tantalove muke", bilo je vrlo važno upisati pobjedu i to, po mogućnosti, uvjerljivu.

Krajnjih 3:2 za Puljane možda to ne sugerira, ali prolaz u osminu finala Kupa ni jednoga trenutka nje bio ugrožen. Posebno s obzirom na to da su u 80. minuti Puljani još vodili s 3:0. Budući da neposredni proizvođači, nogometaši Istre 1961, i dalje ne smiju davati izjave, "silenzio stampa" je i dalje u điru, o ogledu u Požegi izjasnio se za vrijeme jučerašnjeg treninga na "Drosini" po kiši, trener Pamić. Nije mu bilo teško, bio je dobro raspoložen i to ne samo zbog pobjede. 

- Naravno da je u Kup susretima rezultat, odnosno pobjeda, uvijek u prvom planu, ali ovoga sam puta zadovoljan onime što su moji igrači pružili u Požegi. Uz posebnu napomenu kako je ravnjak zaista bio kriminalan, pa naša igra ima još veću težinu. Za razliku od prošle sezone, ovoga smo se puta odmah postavili dominantno , odmah pokazali tko je prvoligaš i da smo bili samo malo precizniji i koncentriraniji u završnici, mogli smo bez problema domaćinima zabiti šest, sedam golova - rekao je Paminjo. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter