Vjenčali se Angelina Jolie i Brad Pitt

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon devet zajedničkih godina najpoznatiji glumački i ljubavni par Angelina Jolie i Brad Pitt napokon je ozakonio vezu. Prema riječima njihova glasnogovornika za agenciju Associated Press, slavni par vjenčao se prošle subote u Francuskoj. Brad i Angelina zaručili su se prije dvije godine, a vjenčali su se na privatnoj civilnoj ceremoniji u dvorcu Miraval, u mjestu Correns na jugu Francuske, koji je njihov francuski dom od 2008. godine.

Prema riječima glasnogovornika vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i bliski prijatelji. Prema pisanju AP-a njihovo šestero djece sudjelovalo je na ceremoniji. Angelinu su do oltara otpratila dva najstarija sina, 13-godišnji Maddox i tri godine mlađi Pax, dok su kćeri, 9-godišnja Zahara i 6-godišnja Vivienne bacale latice cvijeća. Prstenje su nosili 8-godišnja Shiloh i dvije godine mlađi Knox.

Par je vjenčao kalifornijski sudac koji je samo zbog njih doputovao u Francusku. Brad i Angie upoznali su se tijekom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith", a vezu su počeli nakon što se Brad razveo od Jennifer Aniston s kojom je bio pet godina u braku. I dok je za 50-godišnjeg Brada ovo drugi, za 39-godišnju Angelinu ovo je treći brak.

Prije nego je upoznala sadašnjeg supruga bila je u braku s kolegama, Jonnyjem Leejem Millerom i Billyjem Bobom Thorntonom. Novopečeni bračni par u srijedu je doputovao na Maltu gdje će zajedno snimati novi film, objavio je list Times Of Malta. Na Maltu su doletjeli privatnim zrakoplovom iz Nice gdje su bili na odmoru.

Novi zajednički film, za koji je Jolie napisala scenarij, a potpisat će i režiju, "By the Sea", snimat će malteškom otoku Gozu. Film će se snimati u zaljevu Mgarr koji će sve do studenoga zbog toga biti zatvoren za javnost. Bit će to prvi zajednički filmski nastup Pitta i Jolie od filma "Gospodina i gospođu Smith". (A. Br./Hina)


Podijeli: Facebook Twiter